Het Villapark

Voor uw verblijf op Villapark Langweer zijn twee types 4-10 persoons vakantiewoningen beschikbaar. Type A: een geschakelde woning, waarvan de meesten direct aan het water liggen en type B: een vrijstaande woning met een ruime tuin en uitzicht over de Langweerder Wielen.

Elke vakantiewoning heeft zijn eigen persoonlijke inrichting. Een aantal zijn bovendien voorzien van een serre/aanbouw, een tweede toilet en/of  douche, airconditioning of open haard. De woningen hebben ruim opgezette tuinen en zijn voorzien van een eigen parkeerplaats. De kenmerken staan genoemd bij de woningen onder Zoek & Boek. Voor huurders van woningen die niet direct aan het water liggen zijn een aantal ligplaatsen in de haven beschikbaar, voor een meegebrachte of gehuurde boot. De vakantiewoningen aan het water zijn allen voorzien van een aanlegsteiger. Bij Villapark Langweer kunt u ook een luxe sloep huren. Klik voor bootverhuur op de onderstaande link voor meer informatie en prijzen.

Het aanbod

Geschakelde woningen

Bekijk hier onze geschakelde woningen. Voor meer informatie over de verschillende type woningen kijkt u onder het kopje accommodaties.

Het aanbod

Vrijstaande woningen

Bekijk hier onze vrijstaande woningen. Voor meer informatie over de verschillende woningen kijkt u onder het kopje accommodaties.

Heerlijk sloepvaren

Boek een boot bij uw woning

Als u tijdens het boeken van uw woning direct een sloep huurt, krijgt u 7,5% korting op de sloephuur! Kijk op de pagina bootverhuur voor meer informatie of klik op de onderstaande button.

Vakantiewoning voor 8 personen

Vakantiehuis met aanlegsteiger aan het water in Friesland

Nieuw! Op de Boarnsweachsterdyk nummer 31 staat deze mooie moderne vakantiewoning. Het vakantiehuis ligt op toplocatie in Friesland aan de Langweerder Wielen en beschikt over een eigen aanlegsteiger. Vaar met uw eigen boot of huurboot direct naar bijvoorbeeld het Sneekermeer, Slotermeer, Heegermeer en Tjeukemeer.