Op en rond het park

Door de centrale ligging van Villapark Langweer in het Friese Meren gebied is het park een uitstekende basis voor zowel watersport als diverse andere activiteiten.

Vanuit welke hoek de wind ook waait, er is altijd een mooie vaartocht te maken. Met een luxe sloep vaart u door kleine wateren en schilderachtige dorpjes. Verder leent de prachtige omgeving van Villapark Langweer zich uitstekend om mooie fiets- en wandeltochten te maken. Bij de VVV in Langweer zijn diverse routes te verkrijgen. Daarnaast hebben we in het hoogseizoen een recreatieteam op het park die verschillende activiteiten organiseert voor de jonge gasten. Onder het kopje "omgeving en activiteiten" en op deze pagina vindt u meer informatie over het park en de prachtige omgeving.

Geniet van de omgeving en het park

Omgeving en activiteiten

Op het park en daarbuiten zijn er verschillende manieren om uw gezelschap de ideale vakantie te laten beleven. Klik op de onderstaande button om de verschillende mogelijkheden te bekijken.

Pak de fiets!

Geniet van de omgeving per fiets

Wist u dat u in de omgeving uitstekend kunt fietsen? In de directe omgeving barst het van de natuur en prachtige fietsroutes. Als u de boeking uw vakantiewoning en de fietsen combineert, staan ze voor u klaar bij aankomst. Kijk voor meer informatie op de fietsverhuurpagina via onderstaande button.

Een schilderachtig centrum

Ontdek Langweer

Geniet in Langweer op het terras, dineer samen in één van de vele restaurants en wandel tussen de eeuwenoude lindebomen in dit gezellige dorp. Naast de horecagelegenheden kunt u zelf uw lekkernijen kopen in de lokale supermarkt, bakker en slager. Klik op de onderstaande button voor meer info.

Bekijk de plattegrond

Waar ligt uw vakantiewoning?

Wilt u weten waar uw vakantiewoning ligt of een keuze maken op basis van locatie? Via de plattegrond kunt u precies zien waar de woning ligt op het park. Klik op onderstaande button om de plattegrond te bekijken.