Bootverhuur

Uit welke hoek de wind ook waait, vanuit het zeer centraal gelegen Langweer kunt u altijd een vaartocht maken! Als u Friesland wilt gaan verkennen, dan zit u in een mum van tijd via de Goïngarijpster Poelen op het Sneekermeer. Vanaf daar maakt u een mooie tocht door Sneek en IJlst. Via het Heegermeer zijn de langgerekte Fluessen te bereiken.

Sloepvaren

Wie niet van de wind afhankelijk wil zijn, kan een Langweerder Sloep huren. Sloepvaren is een belevenis apart: het is stoer en comfortabel. Wilt u eens iets anders, zwerf dan met een picknickmand aan boord door de nauwe slootjes en vaarten.

De directe omgeving

Blijft u liever wat dichter bij huis? De kinderen vermaken zich uitstekend met een optimist op de Langweerder Wielen. Of vaar met een sloep naar uw favoriete visstek. De Langweerder Wielen biedt ruimte genoeg om te kanoën, surfen, zwemmen, zeilen of met een sloep te varen. Bij Villapark Langweer kunt u verschillende sloepen huren.

Slideshow met vaarroutes

Beschikbare vloot

Langweerder Sloep 5.50

Nieuw in de vloot van Langweerder Sloep is de 550 sloep. Gekenmerkt door een luxe uitstraling met klassieke vormen en door de hoogte uitstekend bevaarbaar in kleine slootjes in de omgeving. Geschikt voor maximaal 4 personen.

Langweerder Sloep 6.50 Classic

Comfortabele sloep (in diverse uitvoeringen) met geringe doorvaarthoogte. Deze stabiele boot, geschikt voor 6 personen, is uitgerust met zit- en rugkussens en een zwemtrap.

Langweerder Sloep 7.50 Classic en Cabin

Luxe sloep voorzien van alle gemakken; kooktoestel, spoelbak en koelkast. Zitgelegenheid voor 10 personen, slaapgelegenheid voor 2 personen.

Langweerder 700 Tender

Deze stijlvolle sloep is van alle luxe voorzien. Door de unieke ronde indeling voorin de sloep is er een ruime zithoek gecreëerd, welke u in een handomdraai verandert in een comfortabele slaapgelegenheid. De sloep biedt zitgelegenheid voor 8 personen en slaapgelegenheid voor 2 personen.

Langweerder Sloep 8.50 Classic en Cabin

Superluxe sloep uitgevoerd met kookgelegenheid, spoelbak, koelkast en toilet. Zeer geschikt voor meerdaagse trips. Ook voor dagtochten of groepsuitjes. Zitgelegenheid voor 12 personen en slaapgelegenheid voor 4 personen.

Supboard

Een sportieve dag tussen door, er zijn 2 supboarden te huur om heerlijk een paar uurtjes van de natuur te genieten.

Overzicht sloepen

Een sfeerimpressie van de Langweerder Sloepen. Voor een volledig overzicht en prijzen klik op de onderstaande button.